Αρχική Σελίδα

Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Υλική Co. κραμάτων της Σαγκάη Tankii, Ltd.specialized στην παραγωγή του κράματος θέρμανσης αντίστασης, του κράματος χρωμίου νικελίου, του κράματος αργιλίου χρωμίου σιδήρου, του κράματος αργιλίου νικελίου, της μαγγανίνης, του κράματος νικελίου χαλκού, του καλωδίου θερμοηλεκτρικών ζευγών, του καθαρού νικελίου και άλλων υλικών κραμάτων ακρίβειας υπό μορφή στρογγυλού καλωδίου, καλωδίου κορδελλών, φύλλου, ταινίας, λουρίδας, ράβδου και πιάτου.

 

Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Έχουμε πάρει ήδη το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και την έγκριση του συστήματος προστασίας του περιβάλλοντος ISO14001.

Είμαστε κύριοι ενός πλήρους συνόλου προηγμένης ροής παραγωγής του καθαρισμού, της κρύας μείωσης, που σύρουν και που επεξεργάζονται με θερμότητα κ.λπ. Επίσης υπερήφανα έχουμε την ανεξάρτητη ικανότητα Ε&Α.

 

Η υλική Co. κραμάτων της Σαγκάη Tankii, ΕΠΕ έχει συσσωρεύσει τα μέρη της εμπειρίας πάνω από εννέα έτη σε αυτόν τον τομέα. Κατά τη διάρκεια εννέα ετών, η διαχείριση περισσότερο από 60 elites και τα υψηλά ταλέντα επιστήμης και τεχνολογίας υιοθετήθηκαν. Συμμετείχαν σε κάθε κοινωνικό στρώμα επιχείρησης, οι οποίοι κάνουν την επιχείρησή μας να συνεχίσει και αήττητος στη ανταγωνιστική αγορά.

 

Με βάση την αρχή της «πρώτης ποιότητας, η ειλικρινής υπηρεσία», η ιδεολογία διαχείρισής μας ακολουθεί την καινοτομία τεχνολογίας και δημιουργεί το τοπ εμπορικό σήμα στον τομέα κραμάτων. Εμμένουμε στην ποιότητα - το ίδρυμα της επιβίωσης. Είναι για πάντα η ιδεολογία μας για να σας εξυπηρετήσει με την πλήρη καρδιά και την ψυχή. Εμείς δεσμευμένοι να παρέχουμε στους πελάτες σε όλο τον κόσμο τα υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικά προϊόντα και την τέλεια υπηρεσία.

 

Τα προϊόντα μας, τέτοια εμείς nichrome καλώδιο, nichrome λουρίδα, fecral καλώδιο, fecral λουρίδα, καλώδιο θερμοηλεκτρικών ζευγών, καλώδιο νικελίου, λουρίδα νικελίου έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ασία Southest, τη Νότια Αμερική, κ.λπ.

Είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε την ισχυρή και μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το κράμα Tankii έχει αφιερωθεί στην επιστημονικές ανάπτυξη και την μόνος-δημιουργία για πάνω από 20 έτη, 

ενσωματώνοντας με στον οσμηρό, το καυτό κύλισμα, το σχεδιασμό, τη θερμική επεξεργασία και την πλήρη ανίχνευση ρωγμών

εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων μας. Με τη βοήθεια των ανώτερων μηχανικών και των ερευνητών,

κάναμε επιτυχώς έξω τα συνεχή νέα υλικά και τα προϊόντα κραμάτων και τα πλέουμε σε όλη τη χώρα.

 

Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : TANKII

Αριθμός Υπαλλήλων : 90~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-100000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1981

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις