Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚράμα ακρίβειας

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τέλεια καλώδια και γυμνά καλώδια. Κατά τη διάρκεια της περιόδου covid-19, μας στείλατε τις μάσκες ως δώρο, πάλι, ευχαριστώ πολύ για τη φιλία σας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων περιόδων!

—— Lorenzo Crisetig

Καλός προμηθευτής του καλωδίου θερμοηλεκτρικών ζευγών, του σύντομου leadting χρόνου και της γρήγορης αποστολής. Αξίζει με το κράμα Tankii.

—— Vand ***

Κατάλληλα προϊόντα. Μπορούμε να τοποθετήσουμε περισσότερες διαταγές σε TANKII

—— Edward ***

Αγόρασα το καλώδιο θερμοηλεκτρικών ζευγών από τη Selina, είναι πολύ αρμόδια κυρία, η ποιότητα των προϊόντων Tankii είναι αρκετά καλά.

—— Jain **

Γρήγορη απάντηση με την επαγγελματική υπηρεσία στα καλώδια κραμάτων. Εμπιστεύομαι το κράμα tankii.

—— Crist ***

Είμαι Online Chat Now

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig
4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

Μεγάλες Εικόνας :  4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: TANKII
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: 4J42
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 KG
Τιμή: To negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στροφίο, σπείρα, χαρτοκιβώτιο, ξύλινη περίπτωση με την πλαστική ταινία Accordin στις απαιτήσεις της
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200+TON+MONTH

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

περιγραφή
Μορφή: Στρογγυλή ράβδος φραγμών Hallow Τύπος κραμάτων: Κράμα επέκτασης
Υλικό: Νικέλιο σιδήρου Εφαρμογή: Σφραγίζοντας δομικό υλικό
Πλεονεκτήματα: Σταθερή απόδοση, δυνατότητα ένωσης Επεξεργασία: Hot-rolled
Υψηλό φως:

μαλακό μαγνητικό κράμα

,

σωλήνωση ακρίβειας

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig

 

Περιγραφή και εφαρμογή προϊόντων:

Το κράμα 42 είναι ένα nickel-iron ελεγχόμενο κράμα επέκτασης 41% που έχει χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών σφράγισης γυαλί--μετάλλων. Ενώ οι ιδιότητες επέκτασης αυτού του κράματος ο περισσότερο ταιριάζουν με το γυαλί 1075, έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στις σφραγίδες για τα 0120 και 0010 γυαλιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα σκληρά γυαλιά εάν μια λεπτή ακονισμένη σωληνοειδής σφραγίδα χρησιμοποιείται. Για τις σφραγίδες που δεν είναι υδρογόνο που ανοπτείται πριν από τη σφράγιση, μια παραλλαγή αυτού του κράματος που περιέχει το μικρό τιτάνιο των FO προσθηκών, γυαλί που σφραγίζει 42 αέριο-ελεύθερα, έχει χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τα αέριο-ελεύθερα χαρακτηριστικά σφράγισης.

 

Το κράμα 42 έχει χρησιμοποιηθεί για τις σφραγίδες γυαλί--μετάλλων στους ηλεκτρονικούς σωλήνες, τους αυτοκίνητους και βιομηχανικούς λαμπτήρες, τους δακτυλίους μετασχηματιστών και πυκνωτών και άλλες γυαλί--μέταλλο και εφαρμογές κεραμικός--μετάλλων.

 

4J42 επεξεργαστείτε την απόδοση και τις απαιτήσεις:
1, 4J42 που διαμορφώνει τις ιδιότητες: το κράμα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί την κρύα και καυτή επεξεργασία. Η καυτή θερμοκρασία εργασίας δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή, ο χρόνος θέρμανσης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος, και η θέρμανση σε μια sulfur-containing ατμόσφαιρα πρέπει να αποφευχθεί. Όταν το κρύο ποσοστό πίεσης της λουρίδας είναι μεγαλύτερο από 75%, η πλαστική ανισοτροπία προκαλείται μετά από να ανοπτήσει. Το κρύο ποσοστό πίεσης είναι μεταξύ 10% και 15%. Όταν θερμαίνονται σε 950~1050 °C (αναπόφευκτο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης), τα σιτάρια κρυστάλλου αυξάνονται σημαντικά, το οποίο προκαλεί το κράμα στη μείωση στην πλαστικότητα. Για τα λεπτά τμήματα, η κενή συμπίεση του μετάλλου μπορεί επίσης να χαθεί. Επομένως, το τελικό ποσοστό πίεσης του ολοκληρωμένου προϊόντος πρέπει να ελεγχθεί περίπου σε 60% [2, 5].
2, απόδοση συγκόλλησης 4J42: το κράμα έχει την καλή εκτέλεση συγκόλλησης, μπορεί να συγκολληθεί και το σημείο ενωμένος στενά. Το κράμα πρέπει να προ-οξειδωθεί πρίν σφραγίζεται με τα υλικά όπως το μαλακό γυαλί.
3, διαδικασία θερμικής επεξεργασίας μερών 4J42: η θερμική επεξεργασία μπορεί να διαιρεθεί σε: ανοπτώντας ανακούφισης πίεσης, ενδιάμεσες ανόπτηση και επεξεργασία προ-οξείδωσης.
(1) ανακούφιση πίεσης που ανοπτεί: Προκειμένου να αποβληθεί η υπόλοιπη πίεση των μερών μετά από να επεξεργαστεί στη μηχανή, η ανόπτηση ανακούφισης πίεσης εκτελείται: 430 ~ 540 ° Γ, συντήρηση θερμότητας για 1 ~ 2 χ, ψύξη φούρνων ή αερόψυξη.
(2) μεσάζων που ανοπτεί: προκειμένου να αποβληθεί το σκληραίνοντας φαινόμενο εργασίας που προκαλείται από το κράμα στο κρύο κύλισμα, το κρύο σχέδιο και την κρύα διαδικασία σφράγισης, προκειμένου να διευκολυνθεί η επεξεργασία. Το κομμάτι προς κατεργασία πρέπει να θερμαθεί σε 700-800 ° Γ σε μια κενή ή προστατευτική ατμόσφαιρα, και να κρατηθεί για 30-60 λ., κατόπιν να δροσιστεί, ο αέρας δροσισμένος ή το νερό που αποσβήνεται.
(3) επεξεργασία προ-οξείδωσης: Όταν ο χρυσός συνδυασμού χρησιμοποιείται ως σφραγίζοντας υλικό, η επεξεργασία προ-οξείδωσης πρέπει να εκτελεσθεί πρίν σφραγίζει. Κάνετε την επιφάνεια του κράματος
Μια ομοιόμορφη, πυκνή ταινία οξειδίων. Τα μέρη θερμάθηκαν σε 1100 ° Γ στο διαποτισμένο υγρό υδρογόνο για 30 λ. και οξειδώθηκαν έπειτα στον αέρα σε περίπου 800 ° Γ για 5-10 λεπτά. Το κέρδος βάρους των μερών είναι κατάλληλο στη σειρά 0,1 έως 0,3 mg/cm2 [6].
Το κράμα δεν μπορεί να από τη θερμική επεξεργασία.
4, διαδικασία επεξεργασίας επιφάνειας 4J42: Πριν από τη θερμική επεξεργασία, η συγκόλληση ή η σφράγιση γυαλιού, αυτό είναι απαραίτητη για να αφαιρέσει το ρύπο και το λίπος στην επιφάνεια μετάλλων. Όταν το στρώμα οξειδίων είναι αυστηρό, μπορεί να είναι ή βύθισε αρχικά στο λειωμένο αλκάλιο, και έπειτα παστωμένος. Το ελαφρώς ξελεπιασμένο δέρμα μπορεί να παστωθεί με ένα διάλυμα υδροχλωρικού οξέος 25% σε 70 °C.
5, κοπή 4J42 και απόδοση λείανσης: τα τέμνοντα χαρακτηριστικά του κράματος είναι παρόμοια με το ωστενιτικό ανοξείδωτο. Τα εργαλεία μεγάλου χάλυβα ή καρβιδίου χρησιμοποιούνται για την κατεργασία, αργόστροφη κατεργασία, και το ψυκτικό μέσο μπορεί χρησιμοποιώ για την κοπή. Καλή εκτέλεση λείανσης.
 

Κράμα 42, ASTM F30, UNS k94100, FeNi42, κινεζικό 4J42

Βαθμός Χημική σύνθεση (%)
Κράμα 42 Γ Π S ΜΝ Si AI Κοβάλτιο Νι Φε
0,05 0,02 0,02 0,8 0,3 0,1 1.0 41.5~42.5 Ισορροπία

 

Μέσος συντελεστής της γραμμικής επέκτασης à (10-6/K)

 

Βαθμός Μέσο Coefficinet της γραμμικής επέκτασης
20~100℃ 20~200℃ 20~300℃ 20~400℃ 20~450℃ 20~500℃ 20~600℃
Κράμα 42 5.6 4.9 4.8 5.9 6.9 7.8 9.2

 

 


4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 04j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 14j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 2

4j42 κοίλος στρογγυλός φραγμός κραμάτων ακρίβειας επέκτασης για το δομικό υλικό Sealig 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Linda

Τηλ.:: +8619921877228

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)