Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚράμα Fecral

Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο

Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τέλεια καλώδια και γυμνά καλώδια. Κατά τη διάρκεια της περιόδου covid-19, μας στείλατε τις μάσκες ως δώρο, πάλι, ευχαριστώ πολύ για τη φιλία σας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων περιόδων!

—— Lorenzo Crisetig

Καλός προμηθευτής του καλωδίου θερμοηλεκτρικών ζευγών, του σύντομου leadting χρόνου και της γρήγορης αποστολής. Αξίζει με το κράμα Tankii.

—— Vand ***

Κατάλληλα προϊόντα. Μπορούμε να τοποθετήσουμε περισσότερες διαταγές σε TANKII

—— Edward ***

Αγόρασα το καλώδιο θερμοηλεκτρικών ζευγών από τη Selina, είναι πολύ αρμόδια κυρία, η ποιότητα των προϊόντων Tankii είναι αρκετά καλά.

—— Jain **

Γρήγορη απάντηση με την επαγγελματική υπηρεσία στα καλώδια κραμάτων. Εμπιστεύομαι το κράμα tankii.

—— Crist ***

Είμαι Online Chat Now

Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο

Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο
Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο

Μεγάλες Εικόνας :  Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: TANKII
Πιστοποίηση: ISO9001:2015/ ROHS
Αριθμό μοντέλου: 0Cr25Al5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 kg
Τιμή: To negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση στροφίων, σπειρών, χαρτοκιβωτίων ή κοντραπλακέ με την πλαστική ταινία σύμφωνα με τις απαιτ
Χρόνος παράδοσης: -7 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 2000+TON+YEAR

Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο

περιγραφή
Υλικό: Κράμα FeCrAl Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αντίσταση θέρμανσης
Επιφάνεια: Σφιχτός, φωτεινός, κατ' ευθείαν Σκέλη: 7/19/37
Δείγμα: Διαθέσιμος
Υψηλό φως:

ηλεκτρικό καλώδιο θέρμανσης

,

υψηλής θερμοκρασίας καλώδιο

0Cr25Al5 προσαραγμένο καλώδιο 37 αντίστασης θερμότητας Multi-Strand καλώδιο

 

Λεπτομερής περιγραφή του προσαραγμένου καλωδίου:

Αριθμός σκελών

Τα πιό μεμονωμένα σκέλη καλωδίων σε μια δέσμη καλωδίων, ο πιό εύκαμπτος, συστροφή-ανθεκτικός, σπάσιμο-ανθεκτικός, και ισχυρότερος το καλώδιο γίνονται. Εντούτοις, περισσότερα σκέλη αυξάνουν την πολυπλοκότητα και το κόστος παραγωγής.

Για γεωμετρικούς λόγους, ο χαμηλότερος αριθμός σκελών που βλέπουν συνήθως είναι 7: ένας στη μέση, με 6 που περιβάλλουν το σε στενή επαφή. Το επόμενο επίπεδο είναι επάνω 19, το οποίο είναι ένα άλλο στρώμα 12 σκελών πάνω από τα 7. Μετά από αυτόν ο αριθμός ποικίλλει, αλλά 37 και 49 είναι κοινά, κατόπιν στη σειρά 70 έως 100 (ο αριθμός δεν είναι πλέον ακριβής). Ακόμα οι μεγαλύτεροι αριθμοί από αυτός βρίσκονται χαρακτηριστικά μόνο στα πολύ μεγάλα καλώδια.

Για την εφαρμογή όπου οι κινήσεις καλωδίων, 19 είναι οι χαμηλότερες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν (7 πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθούν στις εφαρμογές όπου το καλώδιο τοποθετείται και έπειτα δεν κινείται), και 49 είναι πολύ καλύτερα. Για τις εφαρμογές με σταθερά την επαναλαμβανόμενη μετακίνηση, όπως τα ρομπότ συνελεύσεων και τα καλώδια ακουστικών, 70 έως 100 είναι υποχρεωτικά.

Για τις εφαρμογές που χρειάζονται την ακόμα περισσότερη ευελιξία, τα ακόμα περισσότερα σκέλη χρησιμοποιούνται (τα καλώδια συγκόλλησης είναι το συνηθισμένο παράδειγμα, αλλά και οποιαδήποτε εφαρμογή που πρέπει να κινήσει το καλώδιο στις σφιχτές περιοχές). Ένα παράδειγμα είναι ένα καλώδιο 2/0 που γίνεται από 5.292 σκέλη του καλωδίου μετρητών #36. Τα σκέλη οργανώνονται με πρώτα να δημιουργήσουν μια δέσμη 7 σκελών. Κατόπιν 7 αυτών των δεσμών τίθενται μαζί στις έξοχες δέσμες. Τελικά 108 έξοχες δέσμες χρησιμοποιούνται για να κάνουν το τελικό καλώδιο. Κάθε ομάδα καλωδίων τυλίγεται σε έναν έλικα έτσι ώστε όταν λυγίζεται το καλώδιο, το μέρος μιας δέσμης που είναι τεντωμένες κινήσεις γύρω από τον έλικα σε ένα μέρος που συμπιέζεται για να επιτρέψει στο καλώδιο για να έχει τη λιγότερη πίεση.

 

Το προσαραγμένο καλώδιο αποτελείται από διάφορα μικρά καλώδια που συσσωρεύονται ή που τυλίγονται μαζί για να διαμορφώσουν έναν μεγαλύτερο αγωγό. Το προσαραγμένο καλώδιο είναι πιό εύκαμπτο από το στερεό καλώδιο της ίδιας συνολικής διατομικής περιοχής. Το προσαραγμένο καλώδιο χρησιμοποιείται όταν απαιτείται η υψηλότερη αντίσταση στην κούραση μετάλλων. Τέτοιες καταστάσεις περιλαμβάνουν τις συνδέσεις μεταξύ των πινάκων κυκλωμάτων στις συσκευές πολυ-τυπώνω-κύκλωμα-πινάκων, όπου η ακαμψία του στερεού καλωδίου θα παρήγε πάρα πολλή πίεση ως αποτέλεσμα της μετακίνησης κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ή της συντήρησης Σκοινιά γραμμών ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟΥ ΡΕΎΜΑΤΟΣ για τις συσκευές μουσικά καλώδια οργάνων καλώδια ποντικιών υπολογιστών καλώδια ηλεκτροδίων συγκόλλησης καλώδια ελέγχου που συνδέουν τα κινούμενα μέρη μηχανών καλώδια μηχανών μεταλλείας σύροντας καλώδια μηχανών και πολυάριθμοι άλλοι.

Στις υψηλές συχνότητες, τρέχοντα ταξίδια κοντά στην επιφάνεια του καλωδίου λόγω της επίδρασης δερμάτων, με συνέπεια την αυξανόμενη απώλεια ισχύος στο καλώδιο. Το προσαραγμένο καλώδιο να φανεί να μειώνει αυτήν την επίδραση, δεδομένου ότι η συνολική επιφάνεια των σκελών είναι μεγαλύτερη από τη επιφάνεια του ισοδύναμου στερεού καλωδίου, αλλά προσαραγμένο το συνηθισμένο καλώδιο δεν μειώνει την επίδραση δερμάτων επειδή όλα τα σκέλη βραχυκυκλώνονται μαζί και συμπεριφέρονται ως ενιαίος αγωγός. Ένα προσαραγμένο καλώδιο θα έχει την υψηλότερη αντίσταση από ένα στερεό καλώδιο της ίδιας διαμέτρου επειδή η διατομή του προσαραγμένου καλωδίου δεν είναι όλος ο χαλκός υπάρχουν αναπόφευκτα χάσματα μεταξύ των σκελών (αυτό είναι το πρόβλημα συσκευασίας κύκλων για τους κύκλους μέσα σε έναν κύκλο). Ένα προσαραγμένο καλώδιο με την ίδια διατομή του αγωγού όπως ένα στερεό καλώδιο λέγεται για να έχει τον ίδιο ισοδύναμο μετρητή και είναι πάντα μια μεγαλύτερη διάμετρος.

Εντούτοις, για πολλές υψηλής συχνότητας εφαρμογές, η επίδραση εγγύτητας είναι αυστηρότερη από ξεφλουδίζει την επίδραση, και σε μερικές περιορισμένες περιπτώσεις, το απλό προσαραγμένο καλώδιο μπορεί να μειώσει την επίδραση εγγύτητας. Για την καλύτερη απόδοση στις υψηλές συχνότητες, litz το καλώδιο, που στρίβει τα μεμονωμένα σκέλη που μονώνονται και στα ειδικά σχέδια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

 

Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο 0Φωτεινό προσαραγμένο επιφάνεια μικρό μέγεθος αντίστασης θερμότητας καλωδίων 0Cr25Al5 εύκαμπτο 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Linda

Τηλ.:: +8619921877228

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα